Alla inlägg
- Är citronsyran i Gott Gräddat framtagen med aspergillus niger och kan den ge upphov till allergi?
- Är surhetsreglemerade medel (citronsyra) är allergiframkallande?
- Vi söker en kaka från 90-talet?
- Nyheter! Smaka och Himla go
- Finns det alkohol i Pågen produkter?
- Kan man se hur mycket fosfor det finns i ett bröd bakat av Pågen?
- Varför skriver ni osötat när brödet innehåller 3,4 gram sockerarter?
- Varför är det så tunna skivor på Lingongrova?
- Beröm på Små Lussekatter med saffran!
- Kan Pågen baka glutenfria produkter?
- Varför har ni så mycket socker i era bröd?
- Kommer Pågen att sänka priset på bröd?
- Gräddar ni bröd som innehåller mandel i samma ugn?
- Vad är emulgeringsmedel?
- Hur många Små Lussekatter är det i en påse?
- Hur gammal måste jag vara för att få sommarjobba på Pågen?
- Är era Små Lussekatter mjölkfria?
- Har ni funderat på att tillverka era förpackningar i andra mer hållbara material?
- Bakar Pågen endast i Sverige?
- Varför är alla Pågens bröd skivade?
- När började ni baka Lingongrova?
- Varför gör ni inte gifflar mjölkfria eller veganska?
- Hur väljer ni en vinnare i kampanjer?
- Reklamfilm, vad är det för låt som spelas i början av det klippet?
- Hur uttalas Gifflar?
- Bakar Pågens på riktig surdeg?
- Hur många skivor innehåller JätteFranska?
- Kan man se tillverkningsåret på era produkter?
- Kan nötallergiker äta av Pågens matbröd?
- Finns det askorbinsyra i Pågens bröd?
- Vad betyder E-nummer?
- Använder Pågen joderat salt i sina produkter?
- Varför saknas bakdatum på korv- och hamburgerbröd?
- Varför slutar ni bakar ValjesGrova?
- Vad menar ni med uttrycket ”Vi bakar med kärlek”?
- Tacksamhet över er Pågenlimpa!
- Finns Pågens produkter i alla sorters butiker?
- Tar Pågen emot studiebesök?
- Varför är skivorna till Lingongrova olika långa?
- Vi undrar hur LingonGrova tillverkas?
- Vilket osötat Pågen bröd är nyttigast?
- Varför finns inte era bästa å godaste kakor längre; STRASSPÅGAR?
- Varför smakar franskbröd, baguette mm annorlunda i Sverige jämfört med de som bakas i Frankrike?
- Varför har ni krympt storleken på Gott Gräddat?
- Varför står det endast bäst före datum på korv- och hamburgerbröd och inte bakdag?
- Varför är det så mycket sirap(socker) i Surdegsgoda?
- Kan man frysa era gifflar?
- Vilka bröd kan jag äta om jag är diabetiker?
- Hur bakar man med kärlek?
- Varifrån kommer äggen i era produkter?