Alla inlägg
- Finns det alkohol i Pågen produkter?
- Kan man se hur mycket fosfor det finns i ett bröd bakat av Pågen?
- Varför skriver ni osötat när brödet innehåller 3,4 gram sockerarter?
- Varför är det så tunna skivor på Lingongrova?
- Beröm på Små Lussekatter med saffran!
- Kommer Pågen att sänka priset på bröd?
- Hur många Små Lussekatter är det i en påse?
- Hur gammal måste jag vara för att få sommarjobba på Pågen?
- Är era Små Lussekatter mjölkfria?
- Bakar Pågen endast i Sverige?
- Varför är alla Pågens bröd skivade?
- När började ni baka Lingongrova?
- Hur väljer ni en vinnare i kampanjer?
- Reklamfilm, vad är det för låt som spelas i början av det klippet?
- Hur uttalas Gifflar?
- Kan man se tillverkningsåret på era produkter?
- Varför saknas bakdatum på korv- och hamburgerbröd?
- Vad menar ni med uttrycket ”Vi bakar med kärlek”?
- Tacksamhet över er Pågenlimpa!
- Finns Pågens produkter i alla sorters butiker?
- Tar Pågen emot studiebesök?
- Varför är skivorna till Lingongrova olika långa?
- Vilket osötat Pågen bröd är nyttigast?
- Varför finns inte era bästa å godaste kakor längre; STRASSPÅGAR?
- Varför smakar franskbröd, baguette mm annorlunda i Sverige jämfört med de som bakas i Frankrike?
- Varför är det så mycket sirap(socker) i Surdegsgoda?
- Kan man frysa era gifflar?
- Hur bakar man med kärlek?
- Varifrån kommer äggen i era produkter?
- kan ni hjälpa oss med att göra en livscykelanalys på t.ex kanelgifflar?
- Varför bakar ni inte längre Pistagekakor?
- Beröm på recept "Äppelpaj med Pågen Gifflar"
- Använder Pågen palmolja i Gifflar?
- Varför heter Gifflarna just gifflar?
- Kan man köpa Gifflar saker från Pågen?
- Bakar ni fortfarande Julvört, som har samma form som Gott & Gräddat?
- Hur många skivor är det i en förpackning med Lingongrova?
- Kan man köpa ett större parti gifflar hos er?
- Varför har ni inte börjat med pärlsocker på gifflarna än?
- Pågenlimpan, hur många skivor är det i förpackningen?
- Undrar varför Pågen gör bröd med olivolja?
- Var kan man hitta Krisprolls i Sverige?
- Av vilken orsak är det socker i bröd?
- Kan ni göra fler smaker på era Gifflar!
- Vilken sida är upp på er Hönökaka?
- Har ni slutat att tillverka nougatkakorna?
- Vart har Pågens "Finska pågar" tagit vägen
- Undrar om det finns mörk grovt bröd som är sockerfritt?
- Hur kan brödet vara bakat samma dag som det säljs i butik?
- Kan ni göra en återförslutbar förpackning till era Gifflar?