Till senaste kommentaren

Varför är det så tunna skivor på Lingongrova?

Varför är det så tunna skivor. Gott bröd men för tunna skivor. Går ju inte äta pga tunna skivor.
Om dom vore tjockare kan man hålla i mackan utan dom går av.

Kommentarer

  • Hej Rickard!

    Tack för din fråga! Tjockleken på en brödskiva är anpassad efter vilken typ av bröd det handlar om. För ett ljust bröd passar det bättre med lite tjockare skivor medan ett fullkornsbröd blir godare att äta om skivorna är lite tunnare. Brödskivans tjocklek påverkar givetvis brödets karaktär som kan variera från 8 mm upp till 14 mm.

    Om du gillar skivor som är lite mer matiga, tipsar vi gärna om vårt bröd Gott Gräddat.
    Sanna Konsumentkontakt

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.