Ingredienser
- Varför har ni så mycket socker i era bröd?
- Vad är emulgeringsmedel?
- Finns det askorbinsyra i Pågens bröd?
- Vad betyder E-nummer?
- Använder Pågen joderat salt i sina produkter?
- Innehåller Pågens bröd alkohol?
- Vad innebär att ett fett är fullhärdat?
- Har ni palmolja i era skorpor?
- Vad är enzymer?
- Innerhåller era produkter animaliskt eller vegetabiliskt fett?
- Innehåller ert Korvbröd (emulgeringsmedel E471, E472e) sojalecitin och solroslecitin?
- Vad är öl-malt som finns i Surdegsgoda?
- Vilka sockerarter ingår i Lingongrova?
- Hur definierar ni surdegsbröd?
- Varför har Pågen jäst i surdegsbröden?
- Använder Pågen burägg?
- Vilken sorts sirap är det i surdegsgoda?
- Varför använder ni lakrits i Surdegsgoda?
- Bakar Pågen med animaliskt fett?
- Bakar Pågen med animaliskt emulgeringsmedel?
- Varifrån kommer lingonen i LingonGrova?