Hoppa till innehåll
Fråga bagaren
-
Er det muligt at komme ind og se hvordan kanelgifler bliver lavet?
-
Vilket Pågen bröd kan man göra smörgårstårta på?
-
Varför är Hönökakan gräddad olika?
-
Varför kan ett paket med skorpor ibland innehålla ojämnt antal av över- eller underdelar?
-
Varför kan en skiva Lingongrova ha varierande storlekar då och då?
-
Har ni nyckelhålsmärkta bröd med slätt inkråm?
-
Hur lång är Lingongrova innan uppskivning?
-
Vad menar ni med gröt bröd??
-
måste jag vara 18 år jag vill ha sommarjobb
-
Vad betyder bäst-före-märkningen?
-
Varför bakar ni korvbröd med så mycket socker?
-
Kan ni baka Fullkornsskorpor med kardemummasmak?
-
Vi undrar hur LingonGrova tillverkas?
-
Bakas Pågens bröd med konserveringsmedel?
-
Varför använder man enzymer/amylaser när man bakar bröd?
-
Vad är raskdeg?
-
Vad är surdeg?
-
Vad är förjäst vetemjöl?