Fråga bagaren
- Vad är surdeg?
- Hur lång är Lingongrova innan uppskivning?
- Kan ni baka Fullkornsskorpor med kardemummasmak?
- Vi undrar hur LingonGrova tillverkas?
- Hur många skivor innehåller JätteFranska?
- Vilket Pågen bröd kan man göra smörgårstårta på?
- Vad menar ni med gröt bröd??
- Blandas returbröd i nytillverkade bröd?
- Varför bakar ni korvbröd med så mycket socker?
- Ett tips på framtida produkt
- Varför är Hönökakan gräddad olika?
- Är smaken olika på olika varianter av Hönokaka?
- måste jag vara 18 år jag vill ha sommarjobb
- Har ni nyckelhålsmärkta bröd med slätt inkråm?
- Er det muligt at komme ind og se hvordan kanelgifler bliver lavet?
- Vad är förjäst vetemjöl?
- Vad är raskdeg?
- Vad betyder bäst-före-märkningen?
- Varför använder man enzymer/amylaser när man bakar bröd?
- Bakas Pågens bröd med konserveringsmedel?
- Varför kan en skiva Lingongrova ha varierande storlekar då och då?
- Varför kan ett paket med skorpor ibland innehålla ojämnt antal av över- eller underdelar?