Hoppa till innehåll
Pågen

    Fler liknande inlägg

    www.pagen.se Ring oss! 020-740 600 Reklamera en produkt Maila oss Facebook Instagram
    1. Forum
    2. Fråga bagaren

    Fråga bagaren

    • Vad är surdeg? 14 nov, 2017 4
    • Hur lång är Lingongrova innan uppskivning? 21 jan, 2020 4
    • Kan ni baka Fullkornsskorpor med kardemummasmak? 6 aug, 2018 3
    • Vi undrar hur LingonGrova tillverkas? 28 feb, 2018 3
    • Vilket Pågen bröd kan man göra smörgårstårta på? 20 mar, 2020 1
    • Vad menar ni med gröt bröd?? 5 okt, 2019 1
    • Varför bakar ni korvbröd med så mycket socker? 12 aug, 2018 1
    • Ett tips på framtida produkt 4 apr, 2021 1
    • Varför är Hönökakan gräddad olika? 19 feb, 2020 1
    • måste jag vara 18 år jag vill ha sommarjobb 29 maj, 2019 1
    • Har ni nyckelhålsmärkta bröd med slätt inkråm? 24 jan, 2020 1
    • Er det muligt at komme ind og se hvordan kanelgifler bliver lavet? 24 maj, 2020 1
    • Vad är förjäst vetemjöl? 14 nov, 2017
    • Vad är raskdeg? 14 nov, 2017
    • Vad betyder bäst-före-märkningen? 11 dec, 2018
    • Varför använder man enzymer/amylaser när man bakar bröd? 14 nov, 2017
    • Bakas Pågens bröd med konserveringsmedel? 14 nov, 2017
    • Varför kan en skiva Lingongrova ha varierande storlekar då och då? 6 feb, 2020
    • Varför kan ett paket med skorpor ibland innehålla ojämnt antal av över- eller underdelar? 6 feb, 2020

    Sortera inläggen

    • Nyast
    • Senaste aktivitet
    • Flest kommentarer
    Om cookies
    Frågeforum från Logga in