Till senaste kommentaren

Varför bakar ni korvbröd med så mycket socker?

Hej
Varför baka korvbröd med så mycket socker? Balanserar inte alls mot korvars smak. Blev riktigt besviken på de söta och degiga korvbröden med ett uns av surdeg i. Jag antar att ni gjort smaktestet, men varför inte utmana smaklökarna och använda mindre socker - för smaken och hälsans skull.

Kommentarer

  • Hej Sofi,

    Tack för din fråga!

    Den mängd sockerhalt och surdeg vi har i våra korvbröd är noga utprovad för att passa så många människor som möjligt. Både socker och surdeg hjälper dessutom till med hållbarheten, och det är många som väljer våra korvbröd just för att de tycker de är färska och goda.

    Vi är noga med att deklarera alla ingredienser så tydligt som möjligt så att man själv ska kunna välja ett bröd man gillar. Ingredienserna vi använder hittar du alltid på brödets förpackning. Vi har även nyckelhålsmärkta bröd och deras innehålls- och näringsdeklaration kan du läsa vidare om på vår hemsida: www.pagen.se.

    Ha en fin dag!
    Sanna Konsumentkontakt

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.