Hoppa till innehåll
Pågen

    Fler liknande inlägg

    www.pagen.se Ring oss! 020-740 600 Reklamera en produkt Maila oss Facebook Instagram
    1. Forum
    2. Fråga bagaren

    Fråga bagaren

    • Hur många skivor innehåller JätteFranska? 6 maj 2022 3
    • Blandas returbröd i nytillverkade bröd? 30 apr 2022 1
    • Är smaken olika på olika varianter av Hönokaka? 11 sep 2021 1
    • Varför är Hönökakan gräddad olika? 19 feb 2020 1
    • Varför kan ett paket med skorpor ibland innehålla ojämnt antal av över- eller underdelar? 6 feb 2020
    • Varför kan en skiva Lingongrova ha varierande storlekar då och då? 6 feb 2020
    • Har ni nyckelhålsmärkta bröd med slätt inkråm? 24 jan 2020 1
    • Vad betyder bäst-före-märkningen? 11 dec 2018
    • Varför bakar ni korvbröd med så mycket socker? 12 aug 2018 1
    • Vi undrar hur LingonGrova tillverkas? 28 feb 2018 5
    • Bakas Pågens bröd med konserveringsmedel? 14 nov 2017
    • Varför använder man enzymer/amylaser när man bakar bröd? 14 nov 2017
    • Vad är raskdeg? 14 nov 2017
    • Vad är surdeg? 14 nov 2017 4
    • Vad är förjäst vetemjöl? 14 nov 2017

    Sortera inläggen

    • Nyast
    • Senaste aktivitet
    • Flest kommentarer
    Kundforum från
    Logga in Om cookies