Alla inlägg
- Julvört med russin
- När är Pågen Små Lussekatter och Pågen Gifflar Saffran ute till försäljning?
- Kan man köpa merch från Pågen med Gifflar motiv?
- Är citronsyran i Gott Gräddat framtagen med aspergillus niger och kan den ge upphov till allergi?
- Är surhetsreglemerade medel (citronsyra) är allergiframkallande?
- Finns det alkohol i Pågen produkter?
- Kan man se hur mycket fosfor det finns i ett bröd bakat av Pågen?
- Kan Pågen baka glutenfria produkter?
- Varför skriver ni osötat när brödet innehåller 3,4 gram sockerarter?
- Hur många Små Lussekatter är det i en påse?
- Hur gammal måste jag vara för att få sommarjobba på Pågen?
- Har ni funderat på att tillverka era förpackningar i andra mer hållbara material?
- Bakar Pågen endast i Sverige?
- Varför är alla Pågens bröd skivade?
- Bakar Pågens på riktig surdeg?
- Kan man se tillverkningsåret på era produkter?
- Kan nötallergiker äta av Pågens matbröd?
- Finns det askorbinsyra i Pågens bröd?
- Vad betyder E-nummer?
- Använder Pågen joderat salt i sina produkter?
- Varför saknas bakdatum på korv- och hamburgerbröd?
- Varför slutar ni bakar ValjesGrova?
- Tacksamhet över er Pågenlimpa!
- Finns Pågens produkter i alla sorters butiker?
- Tar Pågen emot studiebesök?
- Varför har ni krympt storleken på Gott Gräddat?
- Vilka bröd kan jag äta om jag är diabetiker?
- Hur bakar man med kärlek?
- Hur många skivor innehåller JätteFranska?
- Varifrån kommer äggen i era produkter?
- Blandas returbröd i nytillverkade bröd?
- kan ni hjälpa oss med att göra en livscykelanalys på t.ex kanelgifflar?
- Varför kan jag inte längre hitta Kavring?
- Beröm på recept "Äppelpaj med Pågen Gifflar"
- Would Pågen sponsor a school trip?
- Varför är det inte russin i Små lussekatter?
- Hur många skivor är det i en förpackning med Lingongrova?
- Innehåller Pågens bröd alkohol?
- Vad innebär att ett fett är fullhärdat?
- Har ni palmolja i era skorpor?
- Vad gör ni för att ta bort plastpåsen helt till förpackat bröd?
- Bakar ni fortfarande Julvört, som har samma form som Gott & Gräddat?
- Är era Små Lussekatter mjölkfria?
- Varför har ni inte börjat med pärlsocker på gifflarna än?
- Pågenlimpan, hur många skivor är det i förpackningen?
- Undrar varför Pågen gör bröd med olivolja?
- Kan ni inte göra Vanillas med olika smaker?
- Varför skär ni ej igenom hela hamburgebrödet?
- Är smaken olika på olika varianter av Hönokaka?
- Av vilken orsak är det socker i bröd?