Hur undviks mögel i bröden?

Vi är väldigt måna om hygienen i våra bagerier. Med en ren miljö undviker vi mögelsporer i våra bröd. Bakning med surdeg och förjäst vetemjöl bidrar också till längre färskhållning och minskar risken för mögelangrepp. På så sätt kan vi baka allt vårt matbröd utan konserveringsmedel.

Kommentarer

  • Ok, då vill jag bara meddela att er produkt, brödet Energi, har i den här sommarvärmen en tendens att mögla fortare i ”rumstemperatur”. Ett bröd som var bakat den 28/7 började mögla den 2/8, möjligen redan den 1/8. Hädanefter får jag börja förvara brödet i kylen. Detta har hänt ett par gånger redan i sommar. Bara så ni vet.

    Mvh,

    /Peter
  • Hej Peter,

    Tack för ditt meddelande. Så bra att du ville höra av dig till oss.
    Vi vill verkligen beklaga och be om ursäkt för att du råkat ut för att ha fått produkt från Pågen som inte varit på topp.

    För att kunna hantera ditt ärende på allra bästa sätt skulle vi vara tacksamma om du ville gå in på vår hemsida och fylla i reklamationsformuläret.

    Tack på förhand!
    Pågen Konsumentforum

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.