Till senaste kommentaren

Varför är det så mycket sirap(socker) i Surdegsgoda?

Jag blev så glad när jag hittade ett bröd med mycket fibrer men så besviken också.
Varför är det så mycket sirap(socker) i den .

Kommentarer

  • Hej Carin!

    Tack för din fråga, det är viktigt för oss!

    Så här tänker vi när vi utvecklar nya bröd: Vår målsättning är att baka bröd som tilltalar många olika människor och vi har för närvarande ett 40-tal olika varianter i brödhyllan. I vårt sortiment finns både ljusa och mörka bröd, varav vissa är osötade medan andra innehåller ingredienser som gör brödet lite sötare.

    Vi bakar vårt bröd med omtanke om våra konsumenter och det styr hela vår verksamhet. Alla val vi gör gällande ingredienser och innehåll utgår från viljan att kunna erbjuda gott bröd som håller hög kvalitet, både till utseende och innehåll. Surdegsgoda innehåller en hög halt av fullkorn, vilket forskningen är överens om är bra för kroppen, och det vill vi vara tydliga med. Samtidigt vet vi att många väljer bort fullkornsbröd som är helt osötade eftersom de helt enkelt inte gillar smaken, och för den som vill ha ett gott bröd med hög fullkornshalt kan Surdegsgoda vara ett alternativ. Vi är noga med att deklarera tydligt på förpackningen vad brödet innehåller, så att man själv kan välja ett bröd som passar.

    Vi har även nyckelhålsmärkta bröd och deras innehålls- och näringsdeklaration kan du läsa vidare om på vår hemsida.

    Ha en fin dag!
    Sanna Konsumentkontakt
  • Jag tycker ni förvillar. På förpackning står fullkorn surdeg kallpressad rapsolja Skåne Österlen
    I innehållsförteckningen på baksidan står förvisso sirapen men hela intrycket är gott nyttigt bröd frånSkåne

    Hälsningar Carin

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.