Till senaste kommentaren

Snälla, SNÄLLA! Återinför era underbara STRASSPÅGAR!

Hallå hallå Pågen Konsumentforum!

Jag skojar inte när jag säger att ALLA jag känner som bott i Sverige på 80-90-talet ÄLSKAR STRASSPÅGAR! (I min familj kallade vi dem för “Björntassar”)
Gud, det vattnas i munnen bara jag tänker på dem...
De var så luftiga och spröda... smuliga men samtidigt sammetslena... och en konsistens med perfekt ratio kaka/mörk choklad... *dreglar på tangentbordet*

Kan ni inte ha en limited time-kampanj, typ "Favoriter i Repris" eller "Pågen - Kommer Du Ihåg Den?" (hahaha), där ni återinför gamla klassiker följt av en omröstning vilken produkt som får stanna?? Jag garanterar att 1) Sveriges befolkning kommer länsa butikshyllor på småkakor som vore de toalettpapper i mars, 2) valdeltagandet kommer vara högre än till genomsnitt riksdagsval, och 3) Pågens Strasspågar kommer vinna en jordskredsseger.

Efter det att Stranger Things lanserades (en serie som utspelar sig på 80-talet) såg Kelloggs Eggo Waffles (som förekom i serien) ett stort uppsving i sin försäljning. Många serier och filmer som släppts på senare år har väckt ett världsomfattande intresse för allting retro från 70-80-90-talet: mat, snacks, kläder, smink, musik etc.

Tänk er bara hur rolig er marknadsföring kan bli!! Galen ögonskugga, blå mascara, gul Sony Walkman med matchande gul Saab 900 Cabriolet, oheliga hårspraysfrisyrer och hockeyfrillor, örhängen på uppåt fem hekto, pannband, benvärmare, rullskridskor och såklart magväskor fyllda till bredden med Pågens kaffebröd och småkakor!


Söta snälla med socker på toppen, återinför Strasspågar <3

Ha det gött!
Katarina

Kommentarer

  • Hej Katarina,

    Tack för ditt inlägg! Så roligt att höra att våra StrassPågar efterlängtas. I dagens läge har vi dessvärre inga planer på att återinföra dessa i sortimentet. Men man vet aldrig vad som kan hända i framtiden!

    Ha det fint!
    Sanna Konsumentkontakt
  • Instämmer. StrassPågar var goda.

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.