Till senaste kommentaren

Vilken sida brer man på? Den platta eller bulliga?

Hej, vi har en högst onödig men tämligen viktig fråga stt ställa angående Hönö skärgårdskaka. Vilken sida brer man den på? Jag är uppväxt med att man brer den på ”platta” sidan. Dels för stt spara smör och dels för att det ger en bra schakra. Just nu är vi på skidresa och där brer två i sällskapet på den ”bulliga” sidan. Dels är smöråtgången inte av denna värld, kommer antagligen få komplettera med ytterligare ett paket innan veckan är slut. Dels så är det så det vänder sig i magen då man ser hur fel det ser ut. Det är som det ligger 1 vitt ägg och 19 bruna  i ett bräck. Jag blir högst besviken när jag sen går in på er hemsida och ser att även ni, på era bilder brer på fel sida.

Kommentarer

  • Hej Erik, tack för din fråga. Frågan du ställer är väldigt individuell och har helt och hållet att göra med vilken smakupplevelse du är ute efter. Brer du smör på den platta sidan brukar det mesta av smöret skrapas bort vilket ger mer smak av själva brödet. Använder du däremot den gropiga sidan blir mer smör kvar vilket ger mer smörsmak.

    Ha det fint!
    Sanna Konsumentkontakt

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.