Till senaste kommentaren

Varför bakas Rågbräck i Danmark och inte hos Pågen?

Jag köpte rågbräck idag, jättegott bröd. Undrar varför det bakas i Danmark och inte hos er??

Mvh

Margareta

Kommentarer

  • Hej Margareta,

    Tack för din fråga! Så roligt att höra att du gillar vårt bröd Rågbräck! 

    Pågen har i dagsläget inte möjlighet att baka denna typ av luftiga, sammanbakade portionsbröd. Vi samarbetar istället med ett annat bageri som har den utrustning som krävs och är experter på att baka denna typ av bröd.

    Ha en fin dag!
    Sanna Konsumentkontakt
  • Är mjölet i Danskt Rågbröd som bakas i Danmark svenskodlat eller inte?Det står inget på förpackningen -som man skulle önska.TACK.
  • Hej!

    Tack för din fråga!

    Eftersom vårt Danska Rågbröd bakas i Danmark, kommer också mjölet från Danmark.

    Ha det fint!
    Sanna Konsumentkontakt

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.