Till senaste kommentaren

Hur ska man förvara bröd så att det håller bäst?

Bröd mår bäst av att förvaras i rumstemperatur och i en väl försluten plastpåse. Du bör inte förvara ditt bröd i kylskåp, eftersom det åldras snabbare då, d.v.s. brödet blir hårt.

Läs gärna mer här.

Kommentarer

  • Vi är bara två i hushållet och äter gärna en skiva lingongrova var till frukost. För att klara hållbarheten fryser vi hela limpan och tar fram två skivor per dygn. Vi är dock av olika åsikt hemma om brödet kan frysas i sin egen påse eller om allt skall stoppas i extra fryspåse. Förpackningspåsen känns kraftig, men enda informationen är att den skall sorteras som mjuk plast. Det är ju onödigt att offra en extra påse om det inte behövs! Hur gör man bäst? Skriv gärna på påsen om den duger för frysning.
  • Hej Sten,

    Tack för ditt inlägg. Om brödet ska frysas bör ni se till att det görs i en väl tillsluten plastpåse av god kvalitet, till exempel de påsar våra bröd levereras i.

    Vi noterar din synpunkt och för den vidare till våra ansvariga som får se över det.

    Kolla gärna in tidigare svar och klicka er vidare på "Läs gärna mer här".

    Ha det fint!


    Pågen Konsumentforum

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.