Till senaste kommentaren

Har Pågen funderat på att börja baka glutenfria Gifflar?

Hej! Jag älskar gifflar och kan äta ett paket gifflar i veckan . Problemet är att jag nu fått veta att jag är glutenintolerant och undrar därför om ni har funderat på att börjat baka glutenfria gifflar? Mvh Giffel-Älskare

Kommentarer

  • Hej Wilma!

    Tack för din fråga! Så roligt att höra att du gillar våra Gifflar!

    I dagsläget har vi inget glutenfritt i vårt sortiment, men det är bra för oss bra att veta att det finns någon som längtar därute – man vet aldrig vad som händer i framtiden.

    Ha en fin dag!
    Sanna Konsumentkontakt
  • hej! Samma här, jag har också nyss fått veta att jag är glutenintolerant och jag tror det blir mer vanligt att folk inser att deras magproblem kommer från vetemjölet. Jag tror ni hade tjänat på att göra glutenfria också även fast ni gör de på samma ställe så att det kan ha spår av vete, eftersom dom flesta bara är intoleranter och jätte många äter glutenfritt för hälsoskäl
  • Tack för ditt inlägg!
    Att baka glutenfritt utan att garantera vetefritt i lokalerna är inte tillåtet. Så tyvärr!
    Hälsningar
    Lena
    Pågen Konsumentforum
Inlägget är stängt för ytterligare kommentarer.