Till senaste kommentaren

När kommer ni ut med en ekologisk produkt som är bakad på ekologiskt vetemjöl?

Hej jag saknar ekologiskt Rostbröd på hyllorna. När kommer ni ut med en ekologisk produkt som är bakad på ekologiskt vetemjöl?

Kommentarer

 • Hej Mikko,

  Tack för din fråga! För tillfället har vi inga ekologiska bröd i vårt sortiment, men vi har en egen kvarn från vilken vi tar det mesta av vårt mjöl, och vi är noga med hur vi väljer råvaror och under vilka förhållanden de vuxit.

  Men vi håller örat mot marken och lyssnar av vad våra konsumenter efterfrågar – så man vet aldrig vad som händer i framtiden.

  Ha det fint!
  Sanna Konsumentkontakt
 • Hela min stora familj och alla våra många vänner stöder det ekologiska jordbruket.
  Det förvånar oss att ett så stort och i övrigt duktigt företag som PÅGENS är så omedvetet.

  Med hopp om större medvetenhet i världen och att man någon gång skulle kunna köpa en industriellt producerad limpa bakad med ekologiskt mjöl.

  Ingeborg


 • Hej Igeborg,

  Tack för ditt inlägg! Vi lanserade för ett år sedan ett ekologiskt gott lantbröd för att som stor brödleverantör bidra. Men försäljningen och efterfrågan från konsument blev så liten att vi blev tvungna att lägga ned det, för att baka bröd som sedan förblir osålda blir ett onödigt svinn.

  Men som sagt håller vi så klart örat mot marken och lyssnar av vad våra konsumenter efterfrågar – så man vet aldrig vad som händer i framtiden.

  Ha en fin dag!
  Sanna Konsumentkontakt

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.