Till senaste kommentaren

Jag undrar om Ni inte kan baka ett lantbröd UTAN LINFRÖN?

Jag undrar om Ni inte kan baka ett lantbröd UTAN LINFRÖN?' Jag vill inte äta linfrön sedan dom har varnat för linfrön.


Kommentarer

  • Hej Jenny!

    Tack för din fråga. Vi på Pågen använder bara hela linfrön i vissa av våra bröd. Hela linfrön innebär enligt Livsmedelsverket ingen fara så länge man inte äter stora mängder, tvärtom anses de vara bra för magen bland annat.

    Här kommer ett urval med tips på Pågen bröd som inte innehåller linfrö:
    • Bondlimpa
    • Gott Gräddat
    • Grötbröd
    • Kavring
    • Lingongrova (original)
    • Längtan
    • Alla våra ljusa bröd, förutom Lantgoda.
    Ha en fin dag!
    Pågen Konsumentforum
  • Det spelar ingen roll vad Livsmedelsverket anser är ingen fara, vill man inte äta linfrön så vill man inte. Nu undrar jag igen om Ni tänker börja baka ett EKOLOGISKT KRAVMÄRKT BRÖD UTAN LINFRÖN?
  • Hej Jenny,

    Vi har idag inga tankar på att lansera ett nytt Ekologiskt Lantbröd utan linfrön. Men man vet aldrig vad som kan hända i framtiden.

    Ha det fint!
    Sanna Konsumentkontakt
  • Det var inte frågan om just Lantbröd utan Ekologiskt bröd överhuvudtaget.

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.