Är Pågens matbröd mjölkfritt?
Läste att allt ert bröd är mjölkfritt, är det så?
Vilket bröd anser ni vara nyttigaste i ert sortiment?
Varför tillsätter man socker i bröd?
Mvh Mats
Vilket bröd anser ni vara nyttigaste i ert sortiment?
Varför tillsätter man socker i bröd?
Mvh Mats
Följ inlägget
1
följare
Tack för dina frågor! Se nedan våra svar.
Sen är det av tradition så att svenska konsumenter tycker om sött bröd. Det vi kan göra som bagare är att erbjuda ett brett urval av bröd att välja mellan, och vara väldigt tydliga med vad de olika alternativen innehåller. Sen är det konsumenten som väljer utefter sina behov, och i slutändan bestämmer vilka bröd vi ska ha kvar i sortimentet. Det bröd som inte säljer åker ur butikshyllan!
Vi ser också till att ha ett urval av nyckelhålsmärkta bröd, därför att vi tycker att nyckelhålsmärkningen och andra liknande märkningar som underlättar för konsumenter att göra ett hälsosamt val är bra.
Vi hoppas att vi med detta kunnat ge svar på dina frågor!
Ha en fin dag!
Vår dotter är väldigt känslig för även spår av mjölkprotein- är era bröd helt fria från mjö
mvh
Sofia
Tack för din fråga! Vi undersöker och återkommer till dig så fort vi fått besked!
Vi har nu fått svar från vår kvalitetsavdelning och kan berätta att våra bröd är helt fria från spår av mjölkprotein.
Ha det fint!