Till senaste kommentaren

Varför är det så tjocka skalkar på Bondlimpa?

Hej.
Köpte för första gången Er Bondlimpa. Brödet var gott, men varför dessa enorma skalkar som ingen vill äta? Det är bröd som går till spillo, eller i bästa fall blir fågelmat. Slöseri med ett sådant dyrt bröd. Köper Ert Energibröd, som inte alls har dessa onödigt tjocka skalkar.

Med vänlig hälsning

Rose-Marie Einstulen


Kommentarer

  • Hej Rose-Marie!

    Tack för din fråga!

    Kul och höra att du gillar vårt bröd Bondlimpa. Tyvärr har vi inte möjlighet att skära tunnare skalkar eftersom dessa har en tendens till att hamna lite huller om buller i påsen.

    Ha det fint!
    Pågen Konsumentforum
  • Synd på ett annars gott bröd. Tyvärr blir det inte
    fler Bondlimpor för min del, just p g a tjocka
    skalkar och skivor.

    M v h Rose-Marie

  • Har ni slutat göra bondlimpa?
  • hej Maud,
    Tack för din fråga!
    Vi slutar baka Bondlimpan fr o m denna vecka.

    Tyvärr har vår goda Bondlimpa fått utgå ur sortimentet, detta på grund av allt för låga försäljningsvolymer. När man beslutar sig för att lägga ner en produkt så är det främst försäljningsstatistiken över hela landet som man tittar på. Vi förstår givetvis att det är tråkigt för de av våra konsumenter som tyckt om det här brödet när produktionen nu läggs ned.

    Ha det fint!

    Lena Konsumentkontakt
Inlägget är stängt för ytterligare kommentarer.