Varför bakas Grötbräck i Danmark och inte hos Pågen?
Vi har i dagsläget inte möjlighet att baka denna typ av luftiga, sammanbakade portionsbröd, utan samarbetar med ett annat bageri som har den utrustning som krävs och är experter på att baka denna typ av bröd.
Eftersom Grötbräck bakas i Danmark, och Pågen vill baka på spannmål som odlats nära bageriet, kommer ingredienserna också från Danmark. Vi önskar uppnå så lågt klimatavtryck som möjligt och vill därför transportera råvarorna så kort som möjligt från växtplats till bageri.
Ha en fin dag!
Eftersom Grötbräck bakas i Danmark, och Pågen vill baka på spannmål som odlats nära bageriet, kommer ingredienserna också från Danmark. Vi önskar uppnå så lågt klimatavtryck som möjligt och vill därför transportera råvarorna så kort som möjligt från växtplats till bageri.
Ha en fin dag!
Följ inlägget
0
följare
Borttagen kommentar