Kan Pågen sponsra mig?

Hej jag heter filip, jag vill bli sponsrad av gifflar, jag äter gifflar då jag rappar mina låtar, jag ghostar låtar åt einar z.e jiggz malen cherrie k27 aden asme, jag kan tävla ut gifflar på min story på snaopchatr och en annan på mig instagram. Jag har mycket följare 21tusen följare på instagram o jag har 100k tittare på min snapstory, jag är duktig

Kommentarer

 • Hej Filip!

  Tack för att du tänkte på Pågen. Vi kan tyvärr inte medverka till din sponsring denna gång.

  På Pågen bakar vi med kärlek. Det styr hela vår verksamhet och präglar också vår syn på sponsring. Genom vår sponsring vill vi bidra med vårt bröd i sammanhang som hjälper människor till en lite bättre vardag.

  Sponsring av hjälporganisationer:
  Pågen samarbetar med organisationer som med stort ansvar, omtanke och engagemang på olika sätt hjälper människor i behov av stöd. Bland annat bidrar vi med bröd till Stadsmissionen och Röda Korsets Ungdomsförbunds satsning på frukost för skolbarn i närområdet. Frukosten bidrar till en bra start på dagen och ger eleverna bättre förutsättningar för att klara sin skolgång. Genom åren har vi också gett bidrag till organisationer som Rädda Barnen, Barncancerfonden och UNICEF istället för julklappar.

  Sponsring via medarbetare:
  Genom våra medarbetare stödjer Pågen även barn- och ungdomsverksamhet inom idrotten och andra ideella sammanhang. Medarbetare som är ideellt engagerade kan därför ansöka om sponsring av bröd till sin förening.

  Då vi redan stödjer ett flertal projekt och arrangemang har vi nuläget inte möjlighet att ta in nya initiativ.

  Gå gärna in och läs på vår hemsida ang sponsring:
  http://pagen.se/om-pagen/sponsring/

  Ha det fint!
  Pågen Konsumentforum

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.