Har skorpor tappat populäritet i Sverige?
Hej Pågen!
Jag hade nyligen en diskussion med några vänner där vi alla insåg att ingen av oss har ätit skorpor sedan dagistiden för 20 år sedan. Sedan dess har vi knappt lagt tanke på dem.
Det vi undrar är: är skorpor ett koncept som har tappat populäritet i Sverige?
Jag hade nyligen en diskussion med några vänner där vi alla insåg att ingen av oss har ätit skorpor sedan dagistiden för 20 år sedan. Sedan dess har vi knappt lagt tanke på dem.
Det vi undrar är: är skorpor ett koncept som har tappat populäritet i Sverige?
Följ inlägget
0
följare
Tack för din fråga!
Försäljningen av skorpor har minskat något i Sverige de senaste åren, men skorpor säljs fortfarande i hög utsträckning. En av anledningarna till att ni kanske inte uppmärksammat dem såsom tidigare är att det inte görs någon marknadsföring för dem i nuläget och att de i många butiker fått annan placering, vilket gör att man inte ”snubblar” över dem lika lätt som tidigare.
Våra skorpor säljs dock även i andra länder och vi är en av världens största skorptillverkare. Som exempel är Pågens skorpor marknadsledande i Frankrike (under namnet Krisprolls), och där äter fransmännen skorporna till frukost.
Ha en bra dag!
/Erik