Till senaste kommentaren

Varför bakar ni inte längre Pistagekakor?

Varför slutade ni med världens godaste kakor, pistagekakor? Jag har saknat dem i många år nu! Och Strasspågarna är vi ju många som saknar, ser jag på denna sida. Muffins och gifflar är icke ett alternativ!

Kommentarer

 • Hej Anneli,

  Tack för din fråga! Så roligt att du gillade vår goda kaka Pistage Pågar! Dessvärre bakar vi inte Pistage Pågar längre eftersom det inte är hållbart för oss att hålla kvar produkter i vårt sortiment som inte säljer så bra.

  I Pågens söta sortiment kan vi idag endast erbjuda Vanillas och Gifflar med lite olika smaker. Till exempel nu till jul då vi bakar Gifflar saffran och Gifflar pepparkaka.

  Ha det fint!
  Sanna Konsumentkontakt
 • Hej!
  Min syster och jag kom nyss att prata om just dessa fantastiskt goda kakor! Vem gjorde dem? Jo, Pågens! Att de inte sålde så bra är nästan svårt att tro. De, tillsammans med toscapågarna, var ju de godaste kakorna som fanns! Om de nu inte sålde så bra så är det ju ingen risk för konkurrens, så varför inte dela med er av receptet så vi som tyckte om dem kan få baka dem själva...
 • Hej Lina!
  Alla bagare har sina egna små tips och recept som man vill hålla lite hemliga, för man vet ju aldrig vad som kan hända i framtiden.

  Ha en fin dag!


  Sanna Konsumentkontakt
 • Hej igen!
  Ja, bakar ni dem så behöver ju inte jag. Ser fram emot att de snart kommer tillbaka i produktion igen då....... 😉 Gärna toscapågarna också. Och det ska ni veta, att dessa båda definitivt är i en klass för sig, och de går inte att jämföra med några saffransgifflar!

  Goda hälsningar
  Lina Pettersson
 • Hej,
  Ja kom igen nu! Kan ni inte vara snälla och få in dessa i produktion igen.
  Dessa var enligt mig de godaste kakor jag ätit och saknar dem väldigt mycket
  Speciellt "pistagekakorna"

  Mvh
  Mikael.
 • Jaaaa se till att få tummen ur o fixa fram dessa pistagepågar- jag är helt säker på att de kommer att sälja bra då vi som är uppvuxna på dessa håller i plånboken numer.. eller kör en test med begränsad produktion och utvärdera efter det.
 • Äter inte många kakor, men toscapågarna saknar jag verkligen.
 • Hej Kristina,

  Tack för ditt inlägg! Så roligt att du gillade vår goda kaka Tosca Pågar! Dessvärre bakar vi inte småkakor längre eftersom det inte är hållbart för oss att hålla kvar produkter i vårt sortiment som inte säljer så bra.

  I Pågens söta sortiment kan vi idag endast erbjuda Vanillas och Gifflar med lite olika smaker. Till exempel nu till jul då vi bakar Gifflar saffran och Gifflar pepparkaka.

  Ha det fint!
  Sanna Konsumentkontakt

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.