Till senaste kommentaren

Kan ni inte börja baka Partypågar igen?

Hej!
I ungefär 30 år har jag saknat era kakor som hette "Partypågar"! Skulle man kunna få receptet eller åtminstone få veta huvudingredienserna? Eller allra bäst, kan ni inte börja sälja dem igen, de var verkligen underbara!

Kommentarer

 • Hej Caroline!

  Tack för din fråga!

  Så roligt att höra att du kommer ihåg vår kaka PartyPågar. Tyvärr ger vi inte ut receptet men vi kan berätta att kakan i storts sett bestod av en pepparkaka, vit chokladglasyr med lite färgglatt strössel.

  Prova gärna själv hemma!

  Lycka till!
  Pågen Konsumentforum
 • Jag saknar också party pågarna.
  Apelsin pepparkaka vitchoklad och färgat strössel.
  Barndomsminnen.
  Hälsningar 83:an
 • Saknar dessa såå!! Önskar på en comeback av dessa i ert sortiment! Hade sålt som smör! Född 1982 och ätit många av dessa. Detta blir det enda jag önskar mej på min födelsedag:)
 • Både jag (född 85) och min syster (född 83) saknar den kakan.
  Om det skulle göra en comeback (vilket jag hoppas INNERLIGT) skulle jag bunkra och frysa in.
 • Jag anser att partypågar är det mest kulinariska bakverk som någonsin funnits på denna planet! Minns i min barndoms unga dagar då vi besökte min fars mor, då serverades alltid dessa kakor. Kan fortfarande förnimma smaken i min gom av dessa underverk. Skulle vara finfint om dessa åter kom in i ert sortiment.

  Mvh. Partypågen.
 • 86á här, instämmer med föregående talare. Partypågar var sannerligen en sällan skådad gastronomisk upplevelse. Ni har mitt godkännande att åter starta produktionen =)
  Rob
 • Hej,

  Tack för alla era synpunkter som vi tar till oss.

  Tyvärr har vi som sagt slutat producera Party Påga, men det har hänt förut att produkter har gjort come-back så man ska aldrig säga aldrig.

  Vi stänger därmed tråden.
  Sanna Konsumentkontakt
Inlägget är stängt för ytterligare kommentarer.