Till senaste kommentaren

Varför gör ni inte gifflar mjölkfria eller veganska?

Varför gör ni inte gifflar mjölkfria eller veganska? Känner många som tycker det är tråkigt att de inte kan äta dem, inklusive mig själv:/ Tänker även på den stora vågen av veganism på senast också...

Kommentarer

  • Hej Linn,

    Tack för din fråga! Pågen Gifflar är en storsäljare, därför vill vi inte så gärna ändra i receptet. Men givetvis kommer vi att framföra din synpunkt till ansvarig personal, vem vet vad vi kanske kan baka i framtiden.

    Ha det fint!
    Sanna Konsumentkontakt
  • Hej,
    Jag har två barn som inte tål mjölkprotein. Att kunna få köpa med veganska gifflar till badstranden eller skidbacken vore like fab 🤩
    Hoppas att detta finns med i era planer framöver! 




  • Hej Elin,

    Tack för ditt inlägg! Som vi skrivit tidigare vill vi inte gärna ändra i receptet på våra Gifflar eftersom de är en storsäljare. Men man vet ju aldrig vad vi kan baka i framtiden.

    Ha en fin dag!
    Sanna Konsumentkontakt
  • Man behöver inte ändra i receptet utan ha både ock. Tips från coachen.
  • Ja tack! Det är dags att fimpa ägg och mjölk i åtminstone någon variant av gifflarna. Eftersom ni lyckats med era bullar och era konkurrenter lyckas med gifflarna boede det vara easy peasy.
  • Hur går det?
    Björn
  • Hej Björn,

    Tack för ditt inlägg! Som vi skrivit tidigare vill vi inte gärna ändra i receptet på våra Gifflar eftersom de är en storsäljare. Men man vet ju aldrig vad vi kan baka i framtiden.

    Ha en fin dag!
    Sanna Konsumentkontakt

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.