Omgjort bröd.

Varför gör man om ett redan gott bröd som ert Surdegs goda med solros- & linfrö till Surdegs goda Mustigt Rågbröd Solrosfrön & Linfrön där man har minskat fullkorn och istället haft i mer kolhydrater dvs socker. Varför kan ni inte föregå med ett gott exempel och inte göra människor feta av bröd eller är det en kostnadsfråga för er det blir helt enkelt billigare att hälla i socker? Jag önskar ett ärligt svar för ert tidigare bröd var mycket godare, ni tror säkert att konsumenterna inte märker små förändringar men det gör vi och vi är inte analfabeter heller. Måste nu börja leta efter ett nytt bröd som innehåller mindre socker.

Med vänlig hälsning

Mariana Andersson

Kommentarer

  • Hej Mariana,

    Tack för ditt inlägg! Så roligt att höra att du är förtjust i vårt goda bröd Surdegsgoda.

    Det stämmer att innehållsförteckningen ändrats på den nya förpackningen, men utan att receptet ändrats. Hur är detta möjligt tänker du säkert, men svaret är ganska så enkelt. Vi har investerat i ett nytt räknesystem som ger oss mer korrekta siffror än tidigare. Alltså, lika mycket fibrer som tidigare men skrivs lite annorlunda.

    Vi hoppas att detta svarar på din fråga och att vi även framöver kan få se dig som nöjd konsument av Surdegsgoda.

    Ha en fin dag!
    Sanna Konsumentkontakt

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.