Varför står det endast bäst före datum på korv- och hamburgerbröd och inte bakdag?
På förpackningarna står det ”alltid färskt inte upptinat”.
Varför står det då endast bäst före datum på dess och inte bakdag?
Varför står det då endast bäst före datum på dess och inte bakdag?
Följ inlägget
0
följare
Tack för din fråga!
Bakgrunden till att vi inte har något bakdatum på våra korv- och hamburgerbröd är att vi tror att konsumenterna är mer intresserade av bästföredatum på den här typen av bröd. I och med att många korv- och hamburgerbröd har varit frysta innan de hamnar i butik så letar många konsumenter efter bäst före dag, varpå vi på Pågen märker våra bröd med detta även om våra bröd är färska och aldrig varit frysta.
Vi hoppas att detta ger svar på din fråga!
Eftersom ni är så stolta över att dom är färska så borde inte det vara något problem att få med det.
Bakas dom i Sverige?
Bakas dom på natten tillsammans med övrigt bröd och skickas till butiken på morgonen?
Tack för ditt inlägg! Alla andra fast food produkter har bäst före och därför följer vi samma så inte konsumenten blir förvirrad. Men vi utvärderar hela tiden detta så vi tar en vända till internt om vi ska ändra till bakdag.
Ja, allt fast food bakas i Sverige och är färska och levereras så snabbt vi bara kan ut dem från bageriet till butik!
Ha en fin dag!