Till senaste kommentaren

Undrar varför Pågen gör bröd med olivolja?

Undrar varför Pågen gör bröd med olivolja? Pågen som bakar där råvarorna finns!!
Vi har ju vår fina rapsolja. Producerad i Sverige. Inga transporter som belastar klimatet. Dåligt Pågen!

Kommentarer

  • Hej Eva!

    Tack för din fråga! Vi är absolut inne på din linje att använda vår fina rapsolja som odlas i Sverige. Rapsolja använder vi därför i de allra flesta av våra matbröd. Dock är det svårt att få fram den smak vi är ute efter i vårt Italienska Lantbröd därav att vi den här gången valt att använda oss av olivolja.

    Vi tipsar gärna om våra bröd Kärnsund och Lantgoda som bakas på kallpressad rapsolja från Gunnarshögs Gård i Skåne.

    Ha en fin dag!
    Sanna Konsumentkontakt
  • Hej!
    De bröd som görs med rapsolja måste väl vara bra nog?

    Att använda svenska och närproducerade råvaror för klimatets skull borde vara viktigare än att hitta på nya brödsorter bara för att få sälja mer!?

    Eva 

    Eva Olsson

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.