Till senaste kommentaren

Varför finns inte era bästa å godaste kakor längre; STRASSPÅGAR?

Varför finns inte era bästa å godaste kakor längre.
STRASSPÅGAR ??
Hoppas ni kan göra dom igen.

Kommentarer

 • Hej Pernilla, så roligt att du kommer ihåg vår goda kaka Strass Pågar!
  Dessvärre bakar vi inte längre Strass Pågar eftersom det inte är hållbart för oss att hålla kvar produkter i vårt sortiment som inte säljer så bra.

  I Pågens söta sortiment kan vi idag erbjuda Muffins med citron- eller vaniljfyllning, Vanillas och Gifflar med lite olika smaker. Till exempel nu till jul då vi bakar Gifflar saffran och Gifflar pepparkaka
  Ha det fint!
  Pågen Konsumentforum
 • Hej Pågen!

  Om ni återinför Strass Pågar lovar jag att köpa MINST tre paket i veckan (säkert ännu fler till jul, påsk, regniga dagar osv.)

  Deal?
 • Hej Linda,

  Tack för ditt inlägg!

  Som vi svarat tidigare är det dessvärre inte hållbart för oss att hålla kvar produkter i vårt sortiment som inte säljer så bra.

  Ha det fint!

  Pågen Konsumentforum
 • Hej
  Det var min absolut bästa småkaka. Det är inte så att ni delar med er av receptet
  Mvh
  Ann-Charlotte
 • Åhh, härligt att se att det är fler som saknar dessa godingar!
  Som föregående talare, delar ni ut receptet? Om det nu inte är lönsamt att ha strassPågarna i sortimentet så kan väll vi som saknar dem får receptet på dessa fantastiska kakor?
  Madde
 • Hej Madde,

  Tack för din fråga. Tyvärr är alla våra recept "hemliga" och inget vi lämnar ut.

  Vi tipsar om att du kan baka efter liknande recept på Strassburgare, vi använde en "madeleine-form". När kakan sen svalnat av doppar du botten i choklad.

  Ha det fint!
  Sanna Konsumentkontakt
 • Hej! Jag vill minnas att det var någon annan smak i strasspågarna utöver det jag hittar i vanliga strassburgare-recepten. Men jag minns inte vad. Ifall jag säger pomerans - kan du då bara säga bu eller bä?
  Gustav
 • Hej Gustav!

  Tack för din fråga!

  Vi har dessvärre inte sparat receptet, men bagare som varit här sen många år tillbaka berättar att de kommer ihåg att Strass Pågarna hade en liten tuch smak av apelsin.

  Ha en fin dag!
  Sanna Konsumentkontakt
 • Tack för svar! Finns det något sätt att komma över en bild på hur förpackningen såg ut? Udda fråga kanske. Men det har blivit en fix idé...
  Gustav
 • Hej! Jag saknar också Strass Pågarna, bästa småkakan var det verkligen. Hade gärna tagit del av receptet om ni lyckas få tag på detta och kunde släppa på sekretessen!
  Hälsningar Johan
  Johan
 • Hej igen Gustav,

  Tyvärr har vi inte någon bild, men om du tänker dig hur formen på en Madeleinekaka ser ut, med platt botten, så har du formen där. Sen doppade vi kakan i choklad.

  Ha det fint!
  Sanna Konsumentkontakt

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.