Hur utvecklar ni svenskt lantbruk?
En av våra hjärtefrågor är att vara med och utveckla ett långsiktigt hållbart jordbruk i Sverige. Det gör vi bäst genom att så långt det är möjligt baka med svenska råvaror. Vår viktigaste ingrediens är mjölet och det kommer från våra egna kvarnar som ligger i nära anslutning till våra bagerier.
Vi samarbetar med cirka 200 kontrakterade bönder som har sina åkrar i närheten av våra kvarnar. Tillsammans med flera av dem bedriver vi också ett gemensamt utvecklingsarbete för att se till att det finns tillgång på hållbara svenska spannmålssorter.
Läs mer om vad vi gör här
Vi samarbetar med cirka 200 kontrakterade bönder som har sina åkrar i närheten av våra kvarnar. Tillsammans med flera av dem bedriver vi också ett gemensamt utvecklingsarbete för att se till att det finns tillgång på hållbara svenska spannmålssorter.
Läs mer om vad vi gör här
Följ inlägget
0
följare
Borttagen kommentar