Till senaste kommentaren

Varför delar ni bohuskaka bara till hälften, istället för rakt igenom?

Varför delar ni  bara brödet till hälften, istället för rakt igenom? Ganska störande🤔

Kommentarer

 • Hej Stefan!

  Tack för din fråga! Dessvärre har vi i dagens läge inte möjlighet att kunna dela brödet helt och hållet eftersom halvorna då gärna blandas lite tokigt i påsarna.

  Vår tanke med den lilla strängen är att den ska fungera som ett gångjärn så att man kan fylla Bohuskakan med pålägg och äta den som en dubbelmacka. Självklart går det också jättebra att dela brödet helt och hållet och äta var halva för sig.

  Vi hoppas att vi med detta kunnat svara på din fråga.

  Ha det fint!
  Sanna Konsumentkontakt
 • Hej har oxå undrat på samma...Dela på det ja men då måste man använda kniv för att få det bra...näää ...Och bara för man kan ta det som dubbelmacka,det kan man väl göra ändå.....Måste väl kunna packas på annat vis än att delarna hamnar konstigt?Nä nu har jag haft sönder tillräckligt med skivor....Väldigt litet problem jämfört med alla andra men tillräckligt att man blir grinig på morgonkvisten,hahaha.
 • Håller med om detta, det är väldigt irriterande att brödet går sönder eftersom det inte är tillräckligt skuret. Visst, man skulle ju kunna gå efter en kniv och skära den sista biten själv, men det orkar man aldrig göra utan man sitter där med halvtrasigt bröd. Annars är det ett av de godaste bröden!
 • Hej,

  Tack för era synpunkter, de är värdefulla för oss och vi tar givetvis med dem till vår marknadsavdelning.

  Ha det fint!
  Sanna Konsumentkontakt
 • ^^^ what they said

  Att brödet hamnar lite i oordning är ett litet pris att betala
 • "den lilla strängen " är inte liten det är det som är problemet, utan strängen är stor och då blir det bara smulor kvar av överdel hur försiktig man en är (utan kniv då). Nu blir det inget mer av detta bröd framöver. Hojta när ni löst detta.
  Ulf Bengtsson

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.