Till senaste kommentaren

Kan Pågen paketera flera sorters bröd i en och samma påse?

Hej! Önskar att Pågen hade bröd paketerat i ”påsar”om typ 4 skivor.Så kunde man blanda och även  testa nytt utan att behöva frysa in.
Småbröd med en mix med 4 sorter i varje paket hade också varit bra/ trevligt! Mvh Jeanette

Kommentarer

 • Hej Jeanette, tack för ditt inlägg!

  Ditt önskemål om att ha olika sorters bröd förpackade i en och samma påse är helt klart en tilltalande tanke, men i praktiken dessvärre en omöjlighet för oss. För det första skulle det innebära en massa investeringar till nya maskiner för att alls kunna möjliggöra en sådan här avancerad förpackningsorganisation.

  Sen sett ur ett annat perspektiv är det i dag många konsumenter som är överkänsliga. Att blanda olika brödsorter i en och samma förpackning skulle försvåra deras köp av bröd. Ingrediensförteckning, som vi måste trycka på förpackningen, ja, den skulle bli lång.

  Tyvärr kommer vi förmodligen inte kunna förpacka bröd på det sätt du önskar, men givetvis framför vi din synpunkt till ansvarig personal och ber dem se över om detta eventuellt skulle kunna vara en möjlighet i framtiden.

  Åter ett varmt tack för att du ville ta dig tid med att höra av dig. Synpunkter från våra konsumenter är både trevliga som viktiga för oss!
  Sanna Konsumentkontakt

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.