Bakar Pågen glutenfritt bröd?
För att kunna baka glutenfritt bröd måste man isolera den glutenfria produkten från eventuella andra bageriprodukter som innehåller gluten. Detta med anledning av att vetemjöl gärna “flyger” runt i luften. Vi har i dagsläget inga glutenfria bröd i Pågens sortiment.
Följ inlägget
0
följare
Alla våra matbröd är helt fria från all sorts mjölk (protein, laktos). Däremot kan vi inte baka glutenfritt bröd. Detta med anledning av att vetemjöl gärna “flyger” runt i luften. Glutenfria produkter måste bakas i en total mjölfri lokal.
Ha en fin dag!
Vi skickar iväg folk till rymden.
Syftar i detta mail på Pågens Energi, otroligt gott men lika otroligt förbjudet för oss glutenintoleranta.
Skärpning Pågens ansvariga.
Tänk Er själva hur mycket glutenintolerans det finns i bara Sverige, skulle detta vara så omöjligt att lösa. Låt oss alla andra få ta del av Era annars underbara bak.
Framstå inte som bakåtsträvare.
Ser fram emot ett bra svar.
Tack för att du ville höra av dig! Det är härligt att höra ditt engagemang om glutenfritt bröd.
Men hur gärna vi än skulle vilja kan vi inte baka glutenfritt bröd, eftersom det absolut inte får finnas vetemjöl någonstans i produktionen. Och som det ser ut idag har vi inte möjlighet att kunna baka glutenfritt bröd.
Ha en fin dag!
Tack för din fråga! Vi har inga planer på att i dagsläget börja baka glutenfritt bröd.
Vi tänker att antingen kan vi baka glutenfritt eller inte. Och som vi nämnt här tidigare har vi inte en total glutenfri miljö i bageriet.
Ha en fin dag!
Har nu läst att ni inte har planer om att baka glutenfria bröd/bakelser. Blir faktiskt ledsna över det. Med tanken på att Pågen är ett stort företag som förmodligen har pengar och möjlighet att bygga ut deras lokaler för att skapa ett eget produktionsrum för glutenfria alternativ. I dagsläget så finns det för få alternativ för oss som inte kan äta gluten. Speciellt god bröd.
Hopps verkligen att ni ser över era planer om att producera glutenfria alternativ. Tack o hej!
Tack för ditt inlägg! Hur gärna vi än skulle vilja kan vi inte baka glutenfritt bröd, eftersom det absolut inte får finnas vetemjöl någonstans i produktionen. Och som det ser ut idag har vi inte möjlighet att kunna baka glutenfritt bröd.
Ha en fin dag!
Hönökaka är det bästa jag vet men inte fått äta det på 15 år. ..
Snälla fixa !
Tack för ditt inlägg! Vi beklagar men i dagens läge har vi dessvärre inte möjlighet att kunna baka glutenfritt!
Ha en fin dag!
Tack för ditt inlägg! Hur gärna vi än skulle vilja kan vi inte baka glutenfritt bröd, eftersom det absolut inte får finnas vetemjöl någonstans i produktionen. Och som det ser ut idag har vi inte möjlighet att kunna baka glutenfritt bröd.
Ha en fin dag!
Tack för ditt inlägg!
Ledsen att göra dig besviken men vi har fortfarande inte möjlighet att ställa om produktionen till att kunna baka glutenfritt! Den produktion av bröd vi har idag är högt efterfrågad och vi bakar dygnet runt för att möta efterfrågan. Något "mjölfritt utrymme" finns inte. Så enkelt går det inte att ställa om en produktion till glutenfritt. Vårt bageri är inte anpassat för glutenfri bakning.
Vänlig hälsning